Mere end 23 års erfaring

19 års erfaring med udlandet

Eksperter i fugefri gulve

Grundig vejledning

Belægning af stentæppe og stengulve tilbydes

Belægning af stentæppe og stengulv udføres med små sten. Størrelsen og farven/farverne bestemmer du helt selv, og gulvet ender op med en lagtykkelse på 6-15 mm., som er utroligt slidstærkt.

Hos KA Industrigulve i Ebeltoft har vi mange års erfaring med belægning af stentæppe og stengulv for kunder i blandt andet Aarhus, Randers og omegn, men også i resten af Danmark.

Valg af stentæppe

Stengulve og stentæpper kan udføres med meget eller lidt struktur – det afhænger af størrelsen på stenene og med mere eller mindre glans. Stentæpper er oftest anvendt i forretninger - især udstillingslokaler og showrooms, men hvorfor ikke anvende det i privaten eller i kontormiljøet?

Belægning af stentæppe er især rigtigt lækkert i entré, bryggers eller kælder og rigtigt flot i sort med hvide/grå sten. Eller røde sten? Eller? Der er nærmest ingen begrænsninger.

Stengulve og stentæpper ender op med en rigtig lækker dekorativ overflade, der nærmest er kunst i sig selv.

Få et uforpligtende tilbud på belægning af stentæppe

Du er meget velkommen til at kontakte os, enten på telefon 86 36 38 42 eller på e-mail ka@kagulve.dk for uforpligtende tilbud, eller hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder for stentæpper.​

Find os her​

KA INDUSTRIGULVE   •  BÆKKEVANGEN 7   •   FUGLSLEV • 8400 EBELTOFT   •   TLF. 86 36 38 42   •   MOB. 29 41 26 24   •   KA@KAGULVE.DK

  Besøg os på Facebook

​23 års erfaring med kvalitetsgulve