Mere end 23 års erfaring

19 års erfaring med udlandet

Eksperter i fugefri gulve

Grundig vejledning

Gulvafslibning og afhøvling af gulve

Hos KA Industrigulve udfører vi professionel gulvafslibning og gulvafhøvling for kunder i Ebeltoft, Aarhus, Randers og omegn, så gulvet bliver så smukt som nyt.

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. Du kan med andre ord vide dig sikker på, at du får et flot resultat, når du lader os stå for gulvafslibning hos dig.

Professionel afslibning af gulve anbefales

Når man skal have foretaget gulvafslibning, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel for at få det pæneste resultat.

Efter en gulvafslibning kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie for at sikre et smukt og holdbart resultat, der samtidig også er nemt at vedligeholde efterfølgende.

Giv dit gulv et nyt og friskt udtryk

Når du har et trægulv, kan det med tiden blive kedeligt at se på. Daglig brug vil alt andet lige slide på det. Det kan derfor være en fordel med en gulvslibning, når gulvet begynder at mangle udtryk. Med slibning af gulv kommer du nemlig ned til det ubehandlede træ. Det betyder, at du kan give dit gulv et helt nyt udtryk efter en gulvafslibning.

​Når du får foretaget en gulvafslibning, er der en masse muligheder for at give dit gulv et helt nyt udseende. De forskellige former for efterbehandlinger gør det nemlig muligt at vælge et nyt udtryk til dit gulv, når du har foretaget en gulvafslibning. Du kan derfor få et gulv, der ser helt nyt ud.

Hvad koster gulvafslibning?

Når du skal have foretaget en gulvafslibning, kan prisen variere. Priserne varierer typisk i forhold til størrelsen på gulvet og andre relevante elementer, der kan spille ind ved den pågældende opgave. Uanset opgavens type eller størrelse vil du dog hos KA Industrigulve altid blive mødt med konkurrencedygtige priser, og vi er ikke blege for at udarbejde et gratis tilbud med en fordelagtig pris på gulvafslibning hos dig.

Kontakt os for priser på gulvafslibning og gulvafhøvling

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder inden for gulvbelægning.

Ønsker du at høre nærmere om vores priser på gulvafslibning samt få et uforpligtende tilbud? Henvend dig til os enten ved at ringe på telefon 86 36 38 42 eller skriv til vores e-mail ka@kagulve.dk.​​

Find os her​

KA INDUSTRIGULVE   •  BÆKKEVANGEN 7   •   FUGLSLEV • 8400 EBELTOFT   •   TLF. 86 36 38 42   •   MOB. 29 41 26 24   •   KA@KAGULVE.DK

  Besøg os på Facebook

​23 års erfaring med kvalitetsgulve