Gulvafslibning og afhøvling af trægulve

Hos KA Industrigulve udfører vi professionel gulvafslibning og gulvafhøvling for kunder i Ebeltoft, Aarhus, Randers og omegn, så gulvet bliver så smukt som nyt.

Vi er uddannede, professionelle og har mange års erfaring inden for faget. Du kan med andre ord ikke få en bedre garanti for et flot resultat.

Professionel afslibning af gulve anbefales

Når man skal slibe gulv, er det vigtigt, at man får alle tidligere gulvbehandlinger fjernet, og at man tager hensyn til, at et gulv sjældent er helt plant. Det kræver erfaring, og derfor anbefaler vi, at man vælger en professionel for at få det pæneste resultat.

Efter en gulvafslibning kan gulvet efterbehandles med lak, lud eller olie for at sikre et smukt og holdbart resultat, der samtidig også er nemt at vedligeholde efterfølgende.

Kontakt os for priser på gulvafslibning og gulvafhøvling

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, og hvis du ønsker at høre mere om de forskellige muligheder inden for gulvbelægning, eller hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores priser på gulvafslibning samt få en gulvafhøvling-pris. Du kan enten ringe til os på telefon 86 36 38 42, eller du kan skrive til vores e-mail ka@kagulve.dk.​

Find os her​

KA Industrigulve
Bækkevangen 7, Fuglslev
8400 Ebeltoft

Tlf.: 86363842
CVR: 30731492
ka@kagulve.dk

KA INDUSTRIGULVE   •  BÆKKEVANGEN 7   •   FUGLSLEV • 8400 EBELTOFT   •   TLF. 86 36 38 42   •   MOB. 29 41 26 24   •   KA@KAGULVE.DK

  Besøg os på Facebook

​23 års erfaring med kvalitetsgulve